Home

Salon de epilare definitiva Sibiu

Bine ati venit la Prana

Garantam cele mai mici preturi din Sibiu!
Garantam rezultatele!

NOU!!!!

Am achiziționat cel mai nou si performant aparat de epilare definitiva: Diode Laser cu 3 lungimi de unda eficient pentru toate tipurile de păr și piele. Pentru mai tarife accesati site-ul nostru https://pranacenter.ro/epilare-definitiva/

Cea mai noua tehnologie in domeniul epilarii: E-light

prana1

  • servicii fotoreintinerire IPL
  • servicii epilare definitiva IPL Tratamentul cu Lumina Intens Pulsata (IPL)
  • Centru de epilare definitiva Sibiu

Despre salonul Prana SibiuSpatiu modern, curat, tehnologie de ultima ora, preturi incredibile!

Va oferim tratamente cu e-light (ipl+rf) care dau rezultate uimitoare in:

  • epilare,
  • indepartarea petelor
  • pigmentare,
  • estomparea ridurilor,
  • indepartarea capilarelor sparte,
  • tratarea acneei, 
  • marirea sanilor.

Verifica OFERTA noastra de preturi lista aici!

Stiati ca exista o alternativa mult mai eficienta si placuta pentru indepartarea parului?

ConsultatiiBio

In urma rasului parului pot aparea iritatii sau chiar taieturi. Dupa un timp indelungat de folosire a lamei, pielea devine aspra, intestetica, lipsita de stralucire si poate semana cu barba tepoasa a unui barbat. Rezultataul indepartarii parului este oricum de foarte scurta durata.

O varianta mai buna ar fi epilarea cu ceara. Dar aceasta metoda are de asemenea neplaceri. Pe langa faptul ca e dureroasa, pot aparea fire de par crescute pe sub piele. In momentul in care parul incepe sa creasca, pot aparea iritatii,
foliculita, senzatii de mancarime si ritmul de crestere este relativ rapid (2-3 saptamani).

A aparut metoda indepartarii parului cu laser, dar e si foarte costisitoare si foarte migaloasa, deoarece laserul are o actiune punctuala doar asupra unui fir de par. O metoda mai recent aparuta si mai eficienta este epilarea cu lumina intens pulsata. Lampa acopera o suprafata mai mare, care poate varia de la 2-3 cm la 7-8 cm. Lumina este transformata in energie, ajunge la radacina firului de par si distruge chiar si foliculul. Un folicul odata distrus nu se mai regenereaza.

Rezultatul este permanent, dar in timp se pot forma foarte rar alti foliculi de par. La o sedinta de epilare in IPL (lumina intens pulsata) se distrug toate firele de par aflate in crestere in acel moment (in faza de anagen). Dar la un moment dat doar 20-30% din firele de par se afla in faza de crestere, de accea pentru o indepartare completa a parului  dintr-o anumita zona sunt necesare 4 pana la 10 sedinte, in functie de tipul de par si piele.

Dupa aceea mai este nevoie de o sedinta de intretinere odata la 2-3 ani pentru alte fire de par razlete care se mai pot forma.

Cea ma

i noua tehnologie pe plan international in domeniul epilarii este e-light care combina IPL (lumina intens pulsata) cu RF (radio frecventa). Aceasta metoda de epilare este neinvaziva, fara efecte nocive asupra sanatatii.
Radio frecventa stimuleaza producerea de colagen, efectul fiind o piele mai elastica. Colagenul este o proteina de sustinere a pielii care asigura elasticitatea. Cand calitatea de colagen e redusa sau cantitatea e necorespunzatoare rezultatul e pierderea elasticitatii (pielea

se lasa).

De asemenea RF protejeaza pielea, faciliteaza patrunderea mai in profunzime a fascicolului luminos, ajuta la recunoasterea firelor mai subtiri de par si astfel metoda e mai eficienta. Sunt necesare mai putine sedinte pentru eliminarea completa a parului si rezultatele sunt spectaculare. Pielea ramane neteda, stralucitoare, matasoasa. Femeia moderna, cu programul de multe ori supraincarcat, castiga astfel timp pretios, incredere in sine si e pregatita oricand pentru etalarea unei pieli fine, feminine, plina de stralucire.

prana2

Salonul Prana, foloseste aparatura de epilare e-light si, bonus, dupa fiecare sedinta de epilare se foloseste un aparat PDT cu cromoterapie care calmeaza si imbunatateste vizibil calitatea pielii. Preturile sunt accesibile oricui, serviciile oferite avand o reducere de 75% fata de pretul recomandat de distribuitor. Pretul unei sedinte este usor mai mare decat pretul unei epilarii cu ceara, dar rezultatele sunt permanente, astfel economisiti si timp si bani si satisfactia e incomparabila.